Provinciale Vrijwilligersprijs 2011: inschrijven tot 1 oktober!

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is weer begonnen. Er zijn prijzen te winnen in de categorieën 'zorg', 'leefbaarheid' en 'jeugd'. De winnaars krijgen ieder 3.000 euro! U kunt een vrijwilligersorganisatie aanmelden tot zaterdag 1 oktober via www.provinciegroningen.nl.

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is weer begonnen. Er zijn prijzen te winnen in de categorieën 'zorg', 'leefbaarheid' en 'jeugd'. De winnaars krijgen ieder 3.000 euro! U kunt een vrijwilligersorganisatie aanmelden tot zaterdag 1 oktober via www.provinciegroningen.nl.

Belangrijke bijdrage

De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld voor organisaties die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Daarmee wil de provincie het vrijwilligerswerk ondersteunen en laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving. Dit jaar reikt de provincie de prijs voor de elfde keer uit.

Drie categorieën

De prijzen zijn te winnen in de categorieën 'zorg', 'leefbaarheid' en 'jeugd'.
In de zorgsector zijn veel vrijwilligers actief en ook spelen vrijwilligers bij het verbeteren van de leefbaarheid in hun dorp of wijk een belangrijke rol. Omdat de provincie vrijwilligerswerk voor en door jongeren in het bijzonder waardeert wil zij ook hun inzet belonen.

Stemmen

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs sluit op zaterdag 1 oktober 2011. Daarna selecteert de jury zes genomineerden die op de website van de provincie Groningen worden gepresenteerd. Wie de jury wil helpen kan stemmen op deze genomineerden. Dat kan van 31 oktober tot en met 13 november via www.provinciegroningen.nl. In december worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.