Oprit van Noorderhogebrug naar Noordzeebrug op 7 maart afgesloten

Deze week starten de kapwerkzaamheden bij de Noordzeebrug vanwege de toekomstige renovatie rondom deze plek. Hierdoor is het op donderdag 7 maart van 9.00 tot 15.00 uur niet mogelijk om gebruik te maken van de oprit (nabij de molen) vanuit Noorderhogebrug richting Noordzeebrug. Het doorgaande verkeer wordt dan omgeleid via de Groningerweg langs de verkeerslichten bij de Hornbach (Ring Oost) via de Noordelijke Ringweg. Voor fietsers gelden geen beperkingen.

 

Deze week starten de kapwerkzaamheden bij de Noordzeebrug vanwege de toekomstige renovatie rondom deze plek. Hierdoor is het op donderdag 7 maart van 9.00 tot 15.00 uur niet mogelijk om gebruik te maken van de oprit (nabij de molen) vanuit Noorderhogebrug richting Noordzeebrug. Het doorgaande verkeer wordt dan omgeleid via de Groningerweg langs de verkeerslichten bij de Hornbach (Ring Oost) via de Noordelijke Ringweg. Voor fietsers gelden geen beperkingen.

Vergunning

De vergunningaanvraag voor de kapwerkzaamheden is recentelijk verleend.   De werkzaamheden maken deel uit van de renovatie Noordzeebrug (periode 2011-2015) waarbij de huidige Noordzeebrug (over het van Starkenborghkanaal) wordt vervangen. Tegelijkertijd worden de huidige kruisingen bij de aansluiting Ring Noord/ Bedumerweg ongelijkvloers gemaakt. Voor meer informatie zie ook www.ringgroningen.nl. De ontwikkelingen zijn ook op Twitter te volgen via @ringgroningen.