Opening Internationaal Film Festival Rotterdam in ForumImages

ForumImages in Groningen staat sinds woensdag 1 februari 2012 in het teken van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR). In de bioscoop is vijf dagen lang een selectie te zien van de beste films die tijdens het festival in Rotterdam getoond worden. Gedeputeerde Piet de Vey Mestdagh opende het IFFR in ForumImages.

ForumImages in Groningen staat sinds woensdag 1 februari 2012 in het teken van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR). In de bioscoop is vijf dagen lang een selectie te zien van de beste films die tijdens het festival in Rotterdam getoond worden. Gedeputeerde Piet de Vey Mestdagh opende het IFFR in ForumImages.

Nieuwste producties

Filmliefhebbers kunnen tijdens de pocketeditie van het IFFR in ForumImages de nieuwste producties van over de hele wereld bekijken. Verder zijn er themaprogramma's, is er een kortfilmmarathon en wordt de jaarlijkse Grote Groninger Filmquiz gehouden.

Subsidie

ForumImages kan rekenen op subsidie van  de provincie Groningen. De jaarlijkse financiĆ«le steun is vastgesteld in de cultuurnota 2009-2012. Dit jaar krijgt de bioscoop 59.900,- euro. ForumImages bepaalt zelf hoeveel daarvan wordt besteed aan het IFFR.