Open dagen 'Europa om de hoek' 10 tot en met 12 mei

Op 10, 11 en 12 mei kunt u tijdens de open dagen van 'Europa om de hoek' een kijkje nemen bij tientallen projecten die mede mogelijk gemaakt worden door Europees geld. Het gaat om allerlei innovatieve projecten op het gebied van onder andere gezondheid, duurzaamheid en natuur. U kunt op verschillende plekken in de provincie Groningen terecht om projecten van dichtbij te bekijken.

 

Op 10, 11 en 12 mei kunt u tijdens de open dagen van 'Europa om de hoek' een kijkje nemen bij tientallen projecten die mede mogelijk gemaakt worden door Europees geld. Het gaat om allerlei innovatieve projecten op het gebied van onder andere gezondheid, duurzaamheid en natuur. U kunt op verschillende plekken in de provincie Groningen terecht om projecten van dichtbij te bekijken. 

Welke projecten?

Met Europees geld worden in ons land zeer uiteenlopende projecten uitgevoerd. In onze eigen provincie zijn dat bijvoorbeeld de inrichting van het het Museum Wierdenland in Ezinge, de Blauwe Passage in Blauwestad en de koppeling van de Runde aan de Ruiten Aa. Tijdens de open dagen heeft u de kans een keer achter de schermen te kijken.

Europese subsidie

'Europa om de hoek' wordt in Noord-Nederland georganiseerd door het Samenwerkingsverband Noord-Nederland. Meer informatie over onder meer het programma is te vinden op de website. 'Europa om de hoek' is ook te vinden op Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn.