Op-en afritten westelijke ringweg 4 tot en met 8 april afgesloten

Van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april is de oprit vanaf de Peizerweg richting de westelijke ringweg naar Zuidhorn en vervolgens de afrit van de westelijke ring naar het Hoendiep afgesloten. Ook is op maandag 4 april een gedeelte van de dag de afrit van de westelijke ringweg (vanuit de richting Vrijheidsplein) naar de Peizerweg afgesloten. Tijdens de werkzaamheden blijven bedrijven zoals woonboulevard Peizerweg en woonforum Vesta goed bereikbaar.

Van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april is de oprit vanaf de Peizerweg richting de westelijke ringweg naar Zuidhorn en vervolgens de afrit van de westelijke ring naar het Hoendiep afgesloten. Ook is op maandag 4 april een gedeelte van de dag de afrit van de westelijke ringweg (vanuit de richting Vrijheidsplein) naar de Peizerweg afgesloten. Tijdens de werkzaamheden blijven bedrijven zoals woonboulevard Peizerweg en woonforum Vesta goed bereikbaar.

Doorgaand verkeer

Doorgaand verkeer blijft in deze periode mogelijk. Het verkeer moet in deze periode rekeninghouden met een omleidingsroute. Voor de omgeving is er af en toe geluidsoverlast.

Werkzaamheden

De werkzaamheden maken deel uit van de onderhoudswerkzaamheden die tot eind mei duren. De vangrails in het midden van de weg worden vervangen, het beton wordt schoongemaakt en gerepareerd en de schermen worden schoongemaakt. Vooral de werkzaamheden aan de vangrails zorgen voor geluidsoverlast.

Meer informatie

Meer informatie en de laatste stand van zaken over de werkzaamheden en afsluitingen zijn te vinden op de website www.ringgroningen.nl.