Ommelander Markt iedere tweede zaterdag van mei tot en met oktober

De Ommelander Markt gaat weer van start. Vanaf mei tot en met oktober kunt u iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht in het Ebbingekwartier (Cibogaterrein) voor eerlijke producten, informatie uit de regio en amusement. In de maanden mei tot en met oktober zijn er dit jaar zes markten. Op zaterdag 12 mei 2012 wordt de eerste Ommelander Markt officieel geopend door gedeputeerde Wiebe van der Ploeg.

 

De Ommelander Markt gaat weer van start. Vanaf mei tot en met oktober 2012 kunt u iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht in het Ebbingekwartier (Cibogaterrein) voor eerlijke producten, informatie uit de regio en amusement. In de maanden mei tot en met oktober zijn er dit jaar zes markten. Op zaterdag 12 mei 2012 wordt de eerste Ommelander Markt officieel geopend door gedeputeerde Wiebe van der Ploeg.

Producten uit de regio

Op de Ommelander Markt bieden de boeren en producenten zelf hun producten aan. Er zijn veel verschillende producten uit de regio te koop, zoals: groenten, fruit, aardbeien, honing, blaarkop- en lakenvelder vlees, koeien- en geitenkaas, vis- en paardenmelkproducten. Ieder product heeft een verhaal op de Ommelander Markt. Boeren en producenten vertellen u er graag over. U hoort hoe het het voedsel geproduceerd wordt. Ook is er een speciaal kinderprogramma, met ponyritten, schmink en muziek.

Agenda

De Ommelander Markt wordt op de volgende data gehouden:

  • 12 mei
  • 9 juni
  • 14 juli
  • 11 augustus
  • 8 september
  • 13 oktober