Omleiding bij Reitdiepplein van 6 tot 9 november

Verkeer dat uit de richting Zuidhorn naar de Westelijke Ringweg rijdt, moet van vrijdag 6 november 06.00 uur tot maandag 9 november 06.00 uur rekening houden met een kleine omleiding en hinder vanwege werkzaamheden bij het Reitdiepplein.

Verkeer dat uit de richting Zuidhorn naar de Westelijke Ringweg rijdt, moet van vrijdag 6 november 6.00 uur tot maandag 9 november 6.00 uur rekening houden met een kleine omleiding en hinder vanwege werkzaamheden bij het Reitdiepplein. 

Omleiding

Van 6 november 6.00 uur tot maandag 9 november 6.00 uur is het niet mogelijk om vanaf de Friesestraatweg de afrit naar Ring West te nemen. Het verkeer wordt omgeleid via de op- en afritten bij de Zonnelaan. De werkzaamheden hebben te maken met de ombouw van het Reitdiepplein.

Beperkte rijstroken

Op vrijdag 6  en zaterdag 7 november wordt ook het asfalt gerepareerd op de Westelijke Ringweg tussen Kostverloren en de Hoogeweg, in beide richtingen. Het verkeer moet dan rekening houden met beperkte rijstroken. Bedrijven bij het Reitdiepplein blijven goed bereikbaar.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de nieuwe situatie en de planning van de werkzaamheden op www.ringgroningen.nl/noordzeebrug/reitdiepplein

Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan het Reitdiepplein in december dit jaar klaar.