Nieuwe NS-wandelroute tussen Haren en Groningen

Tussen Haren en het centrum van Groningen loopt een nieuwe NS-wandelroute. Er zijn drie afstanden mogelijk: 6,5 kilometer, 12 kilometer of 19 kilometer. De route loopt gedeeltelijk via het Pieterpad, van Haren via de Hoornsedijk en het Paterswoldsemeer, naar de stad Groningen. De provincie heeft 2.940 euro subsidie bijgedragen.

Tussen Haren en het centrum van Groningen loopt een nieuwe NS-wandelroute. Er zijn drie afstanden mogelijk: 6,5 kilometer, 12 kilometer of 19 kilometer. De route loopt gedeeltelijk via het Pieterpad, van Haren via de Hoornsedijk en het Paterswoldsemeer, naar de stad Groningen. De provincie heeft 2.940 euro subsidie bijgedragen.

Gratis downloaden

Stichting Wandelnet heeft samen met de Nederlandse Spoorwegen (NS) 40 dagwandelingen en zes tweedaagse wandelingen uitgezet. Stations zijn het begin- en eindpunt van de wandeltochten. De routebeschrijvingen en routekaarten zijn gratis te downloaden via eropuit.nl en wandelnet.nl.

Populair

De wandeling Paterswoldsemeer Groningen is een van de vijf nieuwe wandelingen van de Nederlandse Spoorwegen (NS) in het nieuwe seizoen. In 2014 werden via wandelnet.nl en eropuit.nl de wandelroutes 350.000 keer gedownload. Hieruit blijkt dat deze NS-wandelingen populair zijn.