Nieuwe editie jaarverslag Max van den Berg is uit

Hoe heeft onze commissaris van de Koning het afgelopen jaar beleefd? Dat is nu terug te zien in de nieuwste editie van 'het jaar van Max'. In dit jaarverslag neemt Max van den Berg de lezers mee terug naar 2015, via interactieve animaties, overzichten, foto's en filmpjes. 'Het jaar van Max' verschijnt dit jaar voor het laatst omdat de commissaris eind maart vertrekt.

Hoe heeft onze commissaris van de Koning het afgelopen jaar beleefd? Dat is nu terug te zien in de nieuwste editie van 'het jaar van Max'. In dit jaarverslag neemt Max van den Berg de lezers mee terug naar 2015, via interactieve animaties, overzichten, foto's en filmpjes. 'Het jaar van Max' verschijnt dit jaar voor het laatst omdat de commissaris eind maart vertrekt.

Thema's

Vanzelfsprekend is er ook in deze editie veel aandacht voor de gaswinning en de aardbevingen, en wat de betekenis daarvan is geweest voor onze provincie. Verder komen de burgemeestersbenoemingen, bezoeken aan gemeenten en ontmoetingen met Duitsland voorbij. Daarnaast blikt de commissaris in zijn jaarverslag terug op de Provinciale Statenverkiezingen van afgelopen jaar.

Het jaarverslag is volledig digitaal en terug te vinden op www.hetjaarvanmax.nl.

De commissaris houdt zijn ervaringen ook wekelijks bij in zijn blog 'Meekijken met Max'.