Nieuw tv-programma over energie op OOG TV

Vanaf woensdag 21 november zendt OOG TV vijf weken lang het programma ‘Het zal mijn tijd wel duren’ uit. In dit programma komen wekelijks allerlei onderwerpen aan bod die met energie te maken hebben en die voor inwoners van stad en ommeland interessant zijn. Onderwerpen die bijvoorbeeld voorbij komen zijn: energiebesparing, windenergie, warmte en zonne-energie, biogas en groen gas. Het programma wordt door de provincie en de gemeente Groningen gesubsidieerd.

 

Vanaf woensdag 21 november zendt OOG TV vijf weken lang het programma ‘Het zal mijn tijd wel duren’ uit. In dit programma komen wekelijks allerlei onderwerpen aan bod die met energie te maken hebben en die voor inwoners van Stad en Ommelanden interessant zijn. Onderwerpen die bijvoorbeeld voorbij komen zijn: energiebesparing, windenergie, warmte en zonne-energie, biogas en groen gas. Het programma wordt door de provincie en de gemeente Groningen gesubsidieerd.

Geld verdienen met energie

De toon van het programma is luchtig en laat vooral zien dat er met energie geld valt te verdienen en dat Groningen de kansen die er liggen, heel goed kan grijpen. Het programma wordt gepresenteerd door Alina Kiers (bekend van onder andere Voorheen de Bende) vanuit het Gasfornuis in het Ebbingekwartier. In de redactie zijn behalve OOG, ook de gemeente, provincie en ForumDuurzaam vertegenwoordigd.

Meer informatie

Wil je na de uitzending meer weten over de onderwerpen die in het programma aan bod zijn gekomen? Kijk dan op www.forumduurzaam.nl of volg het programma op twitter (#HZMTWD)