N355 vanaf 24 september afgesloten tussen Zuidhorn en Aduard

Van maandag 24 september tot en met maandag 1 oktober, dagelijks van 19.00 tot 6.00 uur, voert de provincie Groningen groot onderhoud uit aan de Friesestraatweg (N355) tussen Zuidhorn en Aduard. In deze periode is de weg gesloten voor het doorgaande verkeer. Het weggedeelte is gestremd tussen de rotonde met de afslag naar Niekerk (N980) en de kruising met de afslag naar Aduard (Heereweg). Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N388, de A7 en de Westelijke Ringweg van Groningen (N370), in beide richtingen.

 

Van maandag 24 september tot en met maandag 1 oktober, dagelijks van 19.00 tot 6.00 uur, voert de provincie Groningen groot onderhoud uit aan de Friesestraatweg (N355) tussen Zuidhorn en Aduard. In deze periode is de weg gesloten voor het doorgaande verkeer. Het weggedeelte is gestremd tussen de rotonde met de afslag naar Niekerk (N980) en de kruising met de afslag naar Aduard (Heereweg). Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N388, de A7 en de Westelijke Ringweg van Groningen (N370), in beide richtingen.

Twee nieuwe lagen asfalt

Op het hele wegvak tussen Zuidhorn en Aduard laat de provincie groot onderhoud uitvoeren aan de provinciale weg. De bestaande bovenste twee asfaltlagen worden verwijderd en vervangen door twee nieuwe lagen asfalt. Verder wordt het hele wegvak voorzien van nieuwe belijning.