Minister, Kamerleden en hoge ambtenaren bezoeken Noorderzon

Een delegatie van politici uit Den Haag en hoge ambtenaren brengt op vrijdag 24 augustus een bezoek aan het culturele festival Noorderzon in Groningen. Het college van Gedeputeerde Staten ontvangt onder meer minister van Economische Zaken Maxime Verhagen (CDA) en de Kamerleden Ronald Plasterk (PvdA) en Erik Ziengs (VVD). Ook Johan Remkes (commissaris van de koningin van Noord-Holland), Bernard Wientjes (voorzitter werkgeversorganisatie VNO-NCW) en Agnes Jongerius (voorzitter vakbond FNV) zijn aanwezig.

 

Een delegatie van politici uit Den Haag en hoge ambtenaren brengt op vrijdag 24 augustus een bezoek aan het culturele festival Noorderzon in Groningen. Het college van Gedeputeerde Staten ontvangt onder meer minister van Economische Zaken Maxime Verhagen (CDA) en de Kamerleden Ronald Plasterk (PvdA) en Erik Ziengs (VVD). Ook Johan Remkes (commissaris van de koningin van Noord-Holland), Bernard Wientjes (voorzitter werkgeversorganisatie VNO-NCW) en Agnes Jongerius (voorzitter vakbond FNV) zijn aanwezig.

Informele sfeer

'Noorderzon is een geweldig festival om Groningen op de kaart te zetten in Den Haag', aldus commissaris van de koningin Max van den Berg. 'In een informele sfeer kunnen we Haagse beslissers kennis laten maken met Groningen, en al zijn mogelijkheden'. Het is de vierde keer dat het college van Gedeputeerde Staten relaties uitnodigt voor een bezoek aan Noorderzon.