Kielsterachterweg (N385) vanaf 21 juni afgesloten wegens onderhoud

Tussen donderdag 21 juni 6.00 uur en vrijdag 6 juli 18.00 uur voert de provincie Groningen groot onderhoud uit aan de Kielsterachterweg (N385). De werkzaamheden vinden plaats tussen Hoogezand en de aansluiting met de Veendammerweg (N963). In deze periode is de weg gesloten voor het doorgaande verkeer. De weg is afgesloten tussen de Lindenlaan in Hoogezand en de rotonde bij de aansluiting met de Veendammerweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Woldweg, de A7 en de N33.

 

Tussen donderdag 21 juni 6.00 uur en vrijdag 6 juli 18.00 uur voert de provincie Groningen groot onderhoud uit aan de Kielsterachterweg (N385). De werkzaamheden vinden plaats tussen Hoogezand en de aansluiting met de Veendammerweg (N963). In deze periode is de weg gesloten voor het doorgaande verkeer. De weg is afgesloten tussen de Lindenlaan in Hoogezand en de rotonde bij de aansluiting met de Veendammerweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Woldweg, de A7 en de N33.

Nieuw asfalt

Op het hele wegvak tussen Hoogezand en de rotonde met de afslag naar Veendam voert de provincie groot onderhoud uit aan de provinciale weg. De bestaande bovenste asfaltlaag wordt verwijderd en vervangen door twee nieuwe lagen asfalt. Verder krijgt het hele wegvak nieuwe belijning en wegmarkering.