Invullen enquête fietspad langs N355 kan tot en met 17 november

De provincie Groningen wil graag weten wat fietsers vinden van de nieuwe Fietsroute Plus langs de Friesestraatweg (N355) tussen Groningen en Zuidhorn. Begin 2012 is dit fietspad breder, veiliger en comfortabeler gemaakt. Wilt u uw mening en ervaringen met ons delen? Vul dan vóór 18 november de enquête in.

 

De provincie Groningen wil graag weten wat fietsers vinden van de nieuwe Fietsroute Plus langs de Friesestraatweg (N355) tussen Groningen en Zuidhorn. Begin 2012 is dit fietspad breder, veiliger en comfortabeler gemaakt. Wilt u uw mening en ervaringen met ons delen? Vul dan vóór 18 november de enquête in.

Papier en digitaal

De enquête kan zowel digitaal via www.fietsrouteplus.nl worden ingevuld als op papier. De provincie heeft op 18 oktober enquêtes uitgedeeld op het fietspad tussen Groningen en Zuidhorn. Ook hebben 2.000 huishoudens in Zuidhorn en Aduard enquêtes in de bus gekregen. De provincie is niet alleen nieuwsgierig naar de mening van fietsers, maar wil ook weten waarom mensen juist niet fietsen tussen Groningen en Zuidhorn en op welke manier zij dan wel reizen. De informatie uit de ingevulde enquêtes gebruikt de provincie in de plannen voor de andere nog aan te leggen Fietsroutes Plus.