Inschrijving Provinciale Vrijwilligersprijs 2013 van start gegaan

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is weer begonnen. Ook nu waardeert de provincie het vrijwilligerswerk opnieuw met drie prijzen van elk 3.000,- euro. Deze prijzen zijn te winnen in de categorieën 'zorg', 'leefbaarheid' en 'jeugd'. Het aanmelden van een vrijwilligersorganisatie kan tot en met maandag 30 september.

 

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is weer begonnen. Ook nu waardeert de provincie het vrijwilligerswerk opnieuw met drie prijzen van elk 3.000,- euro. Deze prijzen zijn te winnen in de categorieën 'zorg', 'leefbaarheid' en 'jeugd'. Het aanmelden van een vrijwilligersorganisatie kan tot en met maandag 30 september.

Bijdrage aan de samenleving

De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld voor organisaties die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Daarmee wil de provincie het vrijwilligerswerk ondersteunen en laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving. Dit jaar reikt de provincie de prijs voor de dertiende keer uit.

Drie categorieën

De prijzen zijn te winnen in de categorieën 'zorg', 'leefbaarheid' en 'jeugd'.
In de zorgsector zijn veel vrijwilligers actief. Ook spelen vrijwilligers bij het verbeteren van de leefbaarheid in hun dorp of wijk een belangrijke rol. Omdat de provincie vrijwilligerswerk voor en door jongeren in het bijzonder waardeert, willen we ook hun inzet belonen.