Inloopbijeenkomsten werkzaamheden Ring Oost op 7 en 14 mei

De provincie Groningen en de gemeente Groningen organiseren op 7 mei een inloopavond, om uitleg te geven over de werkzaamheden bij de kruising Beijum-Zuid/De Hunze. Op de inloopavond krijgen bezoekers informatie over de komende werkzaamheden, de planning en over hoe het verkeer de komende tijd gaat rijden. Belangstellenden zijn tussen 19.00 uur en 21.00 uur welkom bij het Informatiecentrum Oostelijke Ringweg, Grondzijl 23 (Bedrijventerrein Ulgersmaborg Noord, tegenover Kardinge).

 

De provincie Groningen en de gemeente Groningen organiseren op 7 mei een inloopavond, om uitleg te geven over de werkzaamheden bij de kruising Beijum-Zuid/De Hunze. Op de inloopavond krijgen bezoekers informatie over de komende werkzaamheden, de planning en over hoe het verkeer de komende tijd gaat rijden. Belangstellenden zijn tussen 19.00 uur en 21.00 uur welkom bij het Informatiecentrum Oostelijke Ringweg, Grondzijl 23 (Bedrijventerrein Ulgersmaborg Noord, tegenover Kardinge).

Beijum-Noord

Verder vindt op maandag 14 mei tussen 16.30 uur en 20.00 uur een inloopbijeenkomst plaats over de uitgewerkte plannen voor de Oostelijke Ringweg, voor wat betreft het deelproject Beijum-Noord/ De Hunze en de Groningerweg. Ook deze informatieavond wordt gehouden in het Informatiecentrum Oostelijke Ringweg aan het Grondzijl. Voor meer informatie zie ook www.ringgroningen.nl.