Inloopbijeenkomst plannen Kardinge bij Ring Oost op 1 oktober

Op maandag 1 oktober 2012, van 17.00 uur tot 19.30 uur, is er een inloopbijeenkomst over de plannen en werkzaamheden ter hoogte van Kardinge bij de Oostelijke Ringweg. Deze bijeenkomst is bestemd voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden.

U bent van harte welkom in het Informatiecentrum Ring Oost, Grondzijl 23, op het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord (tegenover sportcentrum Kardinge).

Op maandag 1 oktober 2012, van 17.00 uur tot 19.30 uur, is er een inloopbijeenkomst over de plannen en werkzaamheden ter hoogte van Kardinge bij de Oostelijke Ringweg. Deze bijeenkomst is bestemd voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden. U bent van harte welkom in het Informatiecentrum Ring Oost, Grondzijl 23, op het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord (tegenover sportcentrum Kardinge).

Plannen

Tijdens de inloopbijeenkomst krijgt u informatie over de plannen en werkzaamheden. In 2013 en 2014 wordt er een ongelijkvloerse kruising aangelegd bij het kruispunt Kardinge. Hiervoor wordt een nieuw viaduct met rotondes gemaakt.

Grondwerkzaamheden

In oktober 2012 starten de grondwerkzaamheden voor de bouw van de viaduct en de toekomstige wegen en rotondes. Aan beide zijden van de ringweg wordt een zogenaamde overhoogte aangelegd, een hoop grond van ongeveer 7 meter hoog. Deze grond blijft meer dan een jaar liggen om in te klinken.

Tijdelijke omleiding fietspad

Het fietspad tussen het Windepad en Kardinge wordt tijdelijk verlegd. Fietsers kunnen tijdens de aanleg van het tijdelijke fietspad gebruik maken van de bestaande route. Voor verkeer op de ringweg is de verkeershinder minimaal. Bedrijven blijven bereikbaar tijdens de grondwerkzaamheden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.ringgroningen.nl en via Twitter @ringgroningen.