Inloopavond werkzaamheden N860 Groningen - Hoogezand

De provincie organiseert een inloopavond over de werkzaamheden aan de provinciale weg N860 tussen Groningen en Hoogezand. De avond vindt plaats op dinsdag 9 juli in Hotel van der Valk Westerbroek, Rijksweg West 11 in Westerbroek. Bezoekers kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen om zich te laten informeren. Er zijn medewerkers van de provincie en het bedrijf SPIE aanwezig om vragen te beantwoorden. 

N860 met fietspad

Werkzaamheden

Van augustus 2019 tot najaar 2020 vinden er werkzaamheden plaats aan de provinciale weg N860 tussen Groningen en Hoogezand. De weg wordt opnieuw geasfalteerd en verbreed. Ook het fietspad krijgt nieuw asfalt. Verder worden de damwanden langs het Winschoterdiep vervangen en wordt er een oude gasleiding verwijderd. De gasleiding wordt verwijderd door het bedrijf SPIE, in opdracht van de Gasunie.

Stremmingen en omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is de weg soms gedeeltelijk of helemaal gestremd voor het verkeer en zijn er omleidingen. Vanaf 9 september tot en met 4 oktober 2019 is de weg gestremd tussen de Waterhuizerbrug en de Westerbroeksterbrug. Tijdens de inloopavond is er informatie over de werkzaamheden, de stremmingen, omleidingsroutes en de planning.