Inloopavond kruispunt Kardinge oostelijke ringweg

Wilt u meer weten over de plannen voor de aanpak van de kruising bij Kardinge in de oostelijke ringweg? De provincie organiseert op maandag 14 november van 16.30 uur tot 20.00 uur een inloopavond voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden.

Wilt u meer weten over de plannen voor de aanpak van de kruising bij Kardinge in de oostelijke ringweg? De provincie organiseert op maandag 14 november van 16.30 uur tot 20.00 uur een inloopavond voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden.

Mening of zienswijzen bestemmingsplan

Naast informatie over de uitgewerkte plannen bieden we bezoekers van de inloopavond ook de gelegenheid hun mening of eventuele zienswijzen kenbaar maken. Het bestemmingsplan over het kruispunt bij Kardinge ligt van 14 oktober tot en met 24 november ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op http://bestemmingsplannen.groningen.nl (onder Oostelijke Ringweg). Het plan ligt ook ter inzage bij de gemeente Groningen, afdeling ROEZ, Gedempte Zuiderdiep 98, Groningen.

Waar moet u zijn?

De inloopavond vindt plaats in het Informatiecentrum Ring Oost, Grondzijl 23, op het bedrijventerrein Ulgersmaborg (tegenover Kardinge). Voor meer informatie zie ook www.ringgroningen.nl bij werkzaamheden Ring Oost.