Informatiemarkten over stationsgebied Groningen op 12, 14 en 20 mei

Hoe het er precies voorstaat met de plannen voor het spoor en de stations is te zien tijdens de informatiemarkten van Groningen Spoorzone. De inloopmarkten in Groningen zijn op 12 mei en 20 mei in de Puddingfabriek (Viaductstraat 3-4) en in Haren op 14 mei in ’t Clockhuys (Brinkhorst 3). Bezoekers kunnen tussen 16.00 en 20.00 uur vrij inlopen.

Hoe het er precies voorstaat met de plannen voor het spoor en de stations is te zien tijdens de informatiemarkten van Groningen Spoorzone. De inloopmarkten in Groningen zijn op 12 mei en 20 mei in de Puddingfabriek (Viaductstraat 3-4) en in Haren op 14 mei in ’t Clockhuys (Brinkhorst 3). Bezoekers kunnen tussen 16.00 en 20.00 uur vrij inlopen.

Informatie

Via informatiepanelen, een maquette en een film kunnen bezoekers een duidelijk beeld krijgen van de plannen. Verder zijn er rondleidingen op het Hoofdstation in Groningen. De betrokken partijen zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Bezoekers kunnen ook ter plekke op de plannen reageren.

Samenwerking

Bij de de aanpak van het stationsgebied en het opstelterrein werkt de provincie Groningen samen met de gemeente Groningen, de gemeente Haren, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, NS Stations en ProRail.