Informatiebijeenkomst werkzaamheden Reitdiepplein op 26 augustus

Op woensdag 26 augustus 2015 is er een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden die vanaf september a.s. rondom het knooppunt Ring West/Ring Noord (Reitdiepplein) starten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 en 19.30 uur welkom voor informatie in de Stadskerk, Friesestraatweg 221 in Groningen. De provincie Groningen organiseert deze bijeenkomst samen met de gemeente Groningen en aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra, die het werk gaat uitvoeren.

Op woensdag 26 augustus 2015 is er een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden die vanaf september a.s. rondom het knooppunt Ring West/Ring Noord (Reitdiepplein) starten. Belangstellenden zijn tussen 17.00 en 19.30 uur welkom voor informatie in de Stadskerk, Friesestraatweg 221 in Groningen. De provincie Groningen organiseert deze bijeenkomst samen met de gemeente Groningen en aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra, die het werk gaat uitvoeren.

Werkzaamheden

Het afgelopen voorjaar is vooral energie gestoken in het bedenken van een zo optimaal mogelijke fasering, waarmee de overlast voor het verkeer en de omgeving zoveel mogelijk wordt beperkt. Hierdoor is de uitvoeringsperiode korter geworden.

Uitvoering vanaf september 2015

De uitvoering start vanaf september 2015. Met name in september zullen er dan omleidingen zijn. De verwachting is dat de werkzaamheden eind 2015 klaar zijn. 

Kijk voor meer informatie over de plannen bij het Reitdiepplein.