Informatieavond over variant buizenzone langs N33

De provincie Groningen organiseert samen met de Stichting Buizenzone Eemsdelta een informatieavond over een mogelijke nieuwe variant voor de buizenzone tussen de Eemshaven en Delfzijl langs de rijksweg N33. De informatieavond vindt plaats op dinsdag 26 juni van 19.30 uur tot 22.00 uur in Restaurant Eemshaven, Schafferweg 29 in Losdorp.

De provincie Groningen organiseert samen met de Stichting Buizenzone Eemsdelta een informatieavond over een mogelijke nieuwe variant voor de buizenzone tussen de Eemshaven en Delfzijl langs de rijksweg N33.  De informatieavond vindt plaats op dinsdag 26 juni van 19.30 uur tot 22.00 uur in Restaurant Eemshaven, Schafferweg 29 in Losdorp.

Uitleg

Bezoekers van de informatieavond krijgen uitleg over het onderzoek naar een eventuele route van de buizenzone langs de N33. We vertellen ook hoe we, uit de vier varianten die er nu liggen, tot een voorkeursvariant voor een buizenzone tussen de Eemshaven en Delfzijl gaan komen. Er zijn medewerkers van de provincie Groningen, de stichting Buizenzone Eemsdelta en onderzoeksbureau Arcadis aanwezig om vragen te beantwoorden.

Inspraak

Het rapport van het uitgevoerde vooronderzoek naar een buizenzone langs de N33 ligt ter inzage van 14 juni tot en met 25 juli 2012 op het provinciehuis, Sint Jansstraat 4 in Groningen en in de gemeentehuizen van de gemeenten Appingedam, Delfzijl,  Eemsmond, Loppersum en Slochteren. Tijdens de informatieavond hebben bezoekers ook de mogelijkheid om een inspraakreactie in te dienen.

Kijk voor meer informatie op: www.provinciegroningen.nl/buizenzone