Help mee in de natuur tijdens Natuurwerkdag op 2 november

Op zaterdag 2 november vindt voor de dertiende keer de Natuurwerkdag plaats. Vrijwilligers kunnen op allerlei plekken in de provincie Groningen de handen uit de mouwen steken en meehelpen met bijvoorbeeld bomen zagen, houtwallen afzetten en wilgen knotten. Ook worden er op verschillende locaties kinderactiviteiten georganiseerd. De opening van de Natuurwerkdag in de provincie wordt verricht door gedeputeerde Henk Staghouwer.

Op zaterdag 2 november vindt voor de dertiende keer de Natuurwerkdag plaats. Vrijwilligers kunnen op allerlei plekken in de provincie Groningen de handen uit de mouwen steken en meehelpen met bijvoorbeeld bomen zagen, houtwallen afzetten en wilgen knotten. Ook worden er op verschillende locaties kinderactiviteiten georganiseerd. De opening van de Natuurwerkdag in de provincie wordt verricht door gedeputeerde Henk Staghouwer.

Meer informatie

Meer weten over de Natuurwerkdag? Kijk voor meer informatie op www.natuurwerkdag.nl. Hier ziet u ook op welke plekken in de provincie Groningen terecht kunt.