Groningen maakt kennis met het nieuwe college

Het college van Gedeputeerde Staten (GS) gaat de regio in om kennis te maken met de inwoners van de provincie. De eerste bijeenkomst was op dinsdag 24 mei in Zuidhorn. Na het welkomstwoord van commissaris van de koningin Max van den Berg, was het de beurt aan de collegeleden. Ze vertelden iets over zichzelf en over het programma van voor de komende vier jaar. Alle collegeleden waren het er over eens: zij hebben de mooiste portefeuille! “Dat hebben ze dan goed verdeeld”, merkte een van de aanwezigen op. Het college wil graag samenwerken en beleid maken met een open, communicatieve en slagvaardige bestuursstijl. Dit initiatief past hierbij.

Het college van Gedeputeerde Staten (GS) gaat de regio in om kennis te maken met de inwoners van de provincie. De eerste bijeenkomst was op dinsdag 24 mei in Zuidhorn. Na het welkomstwoord van commissaris van de koningin Max van den Berg, was het de beurt aan de collegeleden. Ze vertelden iets over zichzelf en over het programma van voor de komende vier jaar. Alle collegeleden waren het er over eens: zij hebben de mooiste portefeuille! “Dat hebben ze dan goed verdeeld”,  merkte een van de aanwezigen op. Het college wil graag samenwerken en beleid maken met een open, communicatieve en slagvaardige bestuursstijl. Dit initiatief past hierbij.

U bent van harte welkom

Wilt u ook kennismaken met het nieuwe college van GS en van gedachten wisselen over hun programma voor de komende vier jaar? Dan bent u van harte welkom op de volgende bijeenkomsten: 

  • maandag 6 juni, vanaf 19.30 uur, Spoorzicht in Loppersum
  • dinsdag 7 juni, vanaf 19.30 uur, de Tramwerkplaats in Winschoten
  • donderdag 9 juni, vanaf 19.30 uur, provinciehuis in Groningen

Aanmelden

Voor deze bijeenkomsten moet u zich aanmelden via regiobijeenkomst@provinciegroningen.nl of via 050 - 316 41 33. Geeft u hierbij aan welke bijeenkomst u graag wilt bijwonen en met hoeveel personen u komt.

Programma

  • 19.30 uur: Welkom en inleiding door Max van den Berg, commissaris van de koningin.
  • 19.40 uur: Voorstelronde gedeputeerden. Hierbij geven zij een korte toelichting op hun portefeuilles.
  • 20.10 uur: Gedeputeerden zijn in de zaal aanwezig en wisselen informeel met belangstellenden van gedachten over het collegeprogramma.
  • 21.30 uur: Afsluiting.