Genomineerden Provinciale Vrijwilligersprijs 2016 bekend: stem nu!

Er kan weer gestemd worden voor de Provinciale Vrijwilligersprijs 2016. De genomineerden zijn het Hamelhuys, de Dierenambulance Groningen, Boetiek Armslag, RTV Westerwolde, Kinderspelweek Zuidhorn en de Rode Kruis Studentendesk Groningen. De zes organisaties maken kans de prijs te winnen in de categorie├źn 'zorg', 'leefbaarheid' en 'jeugd'.

Digitaal stemmen

Stemmen kan tot en met zondag 20 november, via het digitale stemformulier. Met uw stem helpt u de jury te bepalen welke organisatie de prijs gaat winnen. De winnaars in elke categorie worden bekendgemaakt door gedeputeerde Eelco Eikenaar op maandag 12 december, tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

Vijftiende keer

De vrijwilligersprijzen worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt en zijn ervoor bedoeld om het vrijwilligerswerk te belonen. Met de prijs wil de provincie laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving.

Weet u nog niet op welke organisatie u wilt stemmen? Kijk dan op de stempagina, met meer informatie over de genomineerden.