Geef uw mening over de fietsroute tussen Leek en Groningen

Fietst u regelmatig tussen Leek en Groningen? Dan willen wij graag van u meer te weten komen over het huidige gebruik, de knelpunten en de mogelijke verbeteringen van deze fietsroute. U kunt tot en met 17 oktober via een enquête uw mening geven over de fietsverbinding. De enquête werd op donderdagochtend 3 oktober ook uitgedeeld langs het fietspad door medewerkers van de provincie Groningen en de gemeenten Leek en Groningen.

Fietst u regelmatig tussen Leek en Groningen? Dan willen wij graag van u meer te weten komen over het huidige gebruik, de knelpunten en de mogelijke verbeteringen van deze fietsroute. U kunt tot en met 17 oktober via een enquête uw mening geven over de fietsverbinding. De enquête werd op donderdagochtend 3 oktober ook uitgedeeld langs het fietspad door medewerkers van de provincie Groningen en de gemeenten Leek en Groningen.

Fietsroute Plus

De provincie Groningen wil de fietsroute tussen Groningen en Leek opwaarderen tot een zogenaamde Fietsroute Plus. Een Fietsroute Plus is een extra breed en comfortabel fietspad, zoals dat tussen Groningen en Zuidhorn al bestaat. Voor de ontwikkeling van de Fietsroute Plus werkt de provincie samen met de gemeenten Leek en Groningen.

Enquête downloaden

Fietsers die vaak gebruik maken van de fietsroute tussen Leek en Groningen, kunnen de enquête ook vanaf 3 oktober tot en met 17 oktober downloaden via www.fietsrouteplus.nl. De ingevulde enquête kan via e-mail of per post naar de provincie worden gestuurd.