Gedeputeerde Besselink helpt Mission on Wheels tijdens NL Doet!

Zaterdag 16 maart 2013 helpt gedeputeerde Marianne Besselink Mission on Wheels in Stadskanaal tijdens NL Doet! Ze helpt 's middags mee met het poetsen van scootmobiels, rolstoelen, rollators en fietsen van mensen met een beperking of een chronische ziekte. Mission on Wheels is in december 2012 uitgeroepen als tweede in de verkiezing van de Provinciale Vrijwilligersprijs in de categorie Zorg.

Zaterdag 16 maart 2013 helpt gedeputeerde Marianne Besselink Mission on Wheels in Stadskanaal tijdens NL Doet! Ze helpt 's middags mee met het poetsen van scootmobiels, rolstoelen, rollators en fietsen van mensen met een beperking of een chronische ziekte. Mission on Wheels is in december 2012 uitgeroepen als tweede in de verkiezing van de Provinciale Vrijwilligersprijs in de categorie Zorg.

Gezellige middag

Op het Raadhuisplein te Stadskanaal komt een wasstraat waar vrijwilligers de
scootmobiel, rolstoel, rollator of fiets van mensen met een beperking en/of chronische ziekte, een flinke poetsbeurt geven. Maar ook scooter- en brommergebruikers zonder beperking zijn van harte welkom. Kleine mankementen aan de hulpmiddelen worden ter plekke verholpen. Voor de mensen die moeten wachten zijn er diverse randactiviteiten, waaronder een nagelstyliste, en hapjes en drankjes. De bedoeling is dat het een gezellige middag wordt. Meer informatie: www.nldoet.nl

Mission on Wheels

De stichting zet zich in voor mensen met een chronische ziekte en/of beperking. Ze willen de beeldvorming rondom mensen met een beperking positief beïnvloeden, de deelname aan de samenleving bevorderen en de levenskwaliteit van mindervaliden verbeteren.