Foto-impressie Ideeënbank Groningen in etalage provinciehuis

Op vrijdag 20 november, tijdens het festival Let's Gro, opent gedeputeerde Eelco Eikenaar de foto-impressie van de Ideeënbank Groningen. Het gaat om foto's van de vele ideeën en initiatieven van Groningers die hun eigen leefomgeving willen verbeteren. Tijdens de tentoonstelling, die van 14.00 tot 17.00 uur in het provinciehuis aan de Sint Jansstraat 4 te bezoeken is, zijn ook twee ideeënmakelaars aanwezig. De etalage is tot en met zondag te bekijken.

Op vrijdag 20 november, tijdens het festival Let's Gro, opent gedeputeerde Eelco Eikenaar de foto-impressie van de Ideeënbank Groningen. Het gaat om foto's van de vele ideeën en initiatieven van Groningers die hun eigen leefomgeving willen verbeteren. Tijdens de tentoonstelling, die van 14.00 tot 17.00 uur in het provinciehuis aan de Sint Jansstraat 4 te bezoeken is, zijn ook twee ideeënmakelaars aanwezig. De etalage is tot en met zondag te bekijken.

Goede ideeën zichtbaar maken

In de provincie Groningen wonen veel mensen met goede ideeën om hun eigen woonomgeving te verbeteren. De provincie wil deze mensen graag ondersteunen met professioneel advies. Want wie kennen een dorp, buurt, wijk of stad nou beter dan de bewoners zelf? Op ideeënbankgroningen.nl verzamelen we de beste initiatieven van Groningen. Zoals een dorpshuis vernieuwen, een voetbalveld of een wandelpad aanleggen. De foto-impressie laat de verbinding zien tussen de stad en de provincie. De ideeënmakelaars voorzien iedereen met een goed idee advies te geven en een stap verder te helpen met hun initiatief.

Let's Gro 2015

De toekomst van Stad verpakt in een festival. Dat is Let’s Gro. Drie dagen lang buigen de Groningers zich over de dynamiek, de vernieuwing en het heruitvinden van de stad Groningen. De stad van nu zal niet meer dezelfde zijn als de stad van straks, maar hoe toekomstbestendig zijn we eigenlijk? Die vraag staat centraal op Let’s Gro.