Festival Soundsofmusic in Groningen van 26 tot en met 30 oktober 2016

Het Soundsofmusic Festival soundsofmusic.nl is een uniek festival met verschillende muziekstijlen op diverse locaties in de stad Groningen. Het festival biedt concerten van internationale en noordelijke musici, van aanstormend talent en samenwerkingsprojecten met onder andere het Prins Claus Conservatorium. De provincie Groningen draagt 13.400 euro subsidie bij aan het evenement.

Het Soundsofmusic Festival http://soundsofmusic.nl/  is een uniek festival met verschillende muziekstijlen op diverse locaties in de stad Groningen. Het festival biedt concerten van internationale en noordelijke musici, van aanstormend talent en samenwerkingsprojecten met onder andere het Prins Claus Conservatorium. De provincie Groningen draagt 13.400 euro subsidie bij aan het evenement.

Programma

Ook dit jaar is er weer een uitgebreid programma met improvisatiemuziek, gecomponeerde muziek, elektronische muziek, 'indy-classic', geluidskunst, experimentele popmuziek en muziektheater. Op verschillende locaties http://soundsofmusic.nl/locaties/ in de binnenstad van Groningen vinden (gratis) guerrillaconcerten plaats.

Samenwerking

Stichting Soundsofmusic werkt samen met het Prins Claus Conservatorium, Forum Bibliotheek, Stichting Jazz, Der Aa-kerk, Vera en andere organisaties in de stad Groningen.