Europa Lunchlezing op 3 november in Provinciehuis Groningen

De Europa Lunchlezing is een bijeenkomst om te laten zien hoe het Europese huis doorwerkt in de provincie Groningen. Een gastspreker geeft zijn of haar visie op de betekenis van Brussel voor Groningen en Noord Nederland. Het thema is iedere keer anders. Op 3 november spreekt Gertjan Lankhorst over het thema energie. Lankhorst is CEO van GasTerra, de internationale handelsonderneming in aardgas, gevestigd in Groningen. Commissaris van de koningin Max van den Berg is gastheer bij de lezing.

 

De Europa Lunchlezing is een bijeenkomst waar om te laten zien hoe het Europese huis doorwerkt in de provincie Groningen. Een gastspreker geeft zijn of haar visie op de betekenis van Brussel voor Groningen en Noord Nederland. Het thema is iedere keer anders. Op 3 november Gertjan Lankhorst spreekt over het thema energie. Lankhorst is CEO van GasTerra, de internationale handelsonderneming in aardgas, gevestigd in Groningen. Commissaris van de koningin Max van den Berg is gastheer bij de lezing.

Waar en wanneer?

De lezing wordt gehouden in de Statenzaal van het Provinciehuis, Martinikerkhof 12 te Groningen, van 12.00 uur tot 13.15 uur. U bent van harte welkom deze lezing bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan secretariaatcdk@provinciegroningen.nl.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!