Enquête over Fietsroute Plus tussen Groningen en Zuidhorn

De provincie Groningen deelt op donderdag 18 oktober enquêtes uit op het fietspad langs de Friesestraatweg (N355), tussen Groningen en Zuidhorn. Begin 2012 is het fietspad breder, veiliger en comfortabeler gemaakt. Met de enquête wil de provincie fietsers vragen naar hun mening over deze vernieuwde Fietsroute Plus.

De provincie Groningen deelt op donderdag 18 oktober enquêtes uit op het fietspad langs de Friesestraatweg (N355), tussen Groningen en Zuidhorn. Begin 2012 is het fietspad breder, veiliger en comfortabeler gemaakt. Met de enquête wil de provincie fietsers vragen naar hun mening over deze vernieuwde Fietsroute Plus.

2.000 huishoudens

Naast de 850 enquêtes voor fietsers ontvangen 2.000 huishoudens in Zuidhorn en Aduard de enquête in de brievenbus. De provincie is ook nieuwsgierig waarom mensen juist niet fietsen tussen Groningen en Zuidhorn en op welke manier zij dan wel reizen.

Papier en digitaal

De enquête kan zowel op papier als digitaal worden ingevuld. Geïnteresseerden hebben tot 1 november de tijd om dit te doen. De enquête is vanaf 18 oktober te vinden op www.fietsrouteplus.nl. De informatie uit de ingevulde enquêtes gebruikt de provincie in de plannen voor de nog aan te leggen andere Fietsroutes Plus.