Eerste Plattelandswinkel Hoogeland in Zuidwolde geopend

Broodboetiek Zuidwolde aan het Boterdiep in Zuidwolde wordt op vrijdag 19 oktober een Plattelandswinkel. Broodboetiek Zuidwolde is daarmee de eerste Plattelandswinkel op het Hoogeland. In de winkel worden naast vers brood Groninger streekproducten verkocht, zoals kaas, jam, sappen en eieren. Ook peulvruchten zitten in het assortiment. Daarnaast verzorgt de eigenaar de catering bij feesten en recepties. Broodboetiek Zuidwolde is op vier ochtenden per week geopend.

 

Broodboetiek Zuidwolde aan het Boterdiep in Zuidwolde wordt op vrijdag 19 oktober een Plattelandswinkel. Broodboetiek Zuidwolde is daarmee de eerste Plattelandswinkel op het Hoogeland. In de winkel worden naast vers brood Groninger streekproducten verkocht, zoals kaas, jam, sappen en eieren. Ook peulvruchten zitten in het assortiment. Daarnaast verzorgt de eigenaar de catering bij feesten en recepties. Broodboetiek Zuidwolde is op vier ochtenden per week geopend.

Samenwerkende winkels

Plattelandswinkel Groningen is een samenwerkingsverband van boerderijwinkels en verkooppunten waar verse en houdbare producten worden verkocht die van gegarandeerd Groninger afkomst zijn. De producten onderscheiden zich door hun zuivere smaak en hoge kwaliteit. Kijk voor meer informatie op www.plattelandswinkels.com.

Streekproducten uut Grunnen

De uitbreiding van de keten van Plattelandswinkels is onderdeel van het  programma Streekproducten uut Grunnen. Dit is opgezet door de Stichting Streekeigen Producten Nederland in samenwerking met de Groninger streekproductenorganisaties en wordt mede mogelijk gemaakt door LEADER (een Europees subsidieprogramma voor het platteland), de provincie Groningen en de gemeenten uit Noord- en Centraal-Groningen.