Een jaar lang reizen met korting in treinen van Arriva

Reizigers in de provincies Groningen en Fryslân die gebruik maken van de treinen van Arriva en een OV-chipkaart hebben kunnen vanaf nu tijdens de daluren gratis met 40 procent korting reizen. De korting geldt van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en op zaterdag en zon- en feestdagen de gehele dag. Dit hebben de provincies Groningen en Fryslân samen met Arriva besloten. Daarnaast is vanaf 1 mei de NS-Voordeelurenkaart ook geldig op de Arriva-treinen. De actie loopt nog tot mei 2012.

Reizigers in de provincies Groningen en Fryslân die gebruik maken van de treinen van Arriva en een OV-chipkaart hebben kunnen vanaf nu tijdens de daluren gratis met 40 procent korting reizen. De korting geldt van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en op zaterdag en zon- en feestdagen de gehele dag. Dit hebben de provincies Groningen en Fryslân samen met Arriva besloten. Daarnaast is vanaf 1 mei de NS-Voordeelurenkaart ook geldig op de Arriva-treinen. De actie loopt nog tot mei 2012.

Opladen

Om te kunnen profiteren van de 40 procent korting moeten gebruikers van de OV-chipkaart het gratis Arriva-kortingsproduct op hun kaart zetten. Dat kan op de verkoop- en oplaadautomaten op de stations in Groningen en Friesland. Reizigers die het gratis Arriva-kortingsproduct al hebben opgeladen op hun OV-chipkaart, hoeven het reisproduct niet opnieuw op te laden. De geldigheid wordt automatisch verlengd tot 1 mei 2012.

Meer informatie is ook te vinden op www.arriva.nl.