Drie finalisten Groninger Ondernemingsprijs bekendgemaakt

De drie finalisten voor de Groninger Ondernemingsprijs zijn op 2 oktober bekendgemaakt door gedeputeerde en juryvoorzitter Yvonne van Mastrigt. Het gaat om online telecomshop BelSimpel.nl uit Groningen, Bulthuis Truck- en Traileronderdelen uit Groningen en ict-bedrijf Get There uit Leek. Het trio werd verkozen uit acht genomineerden. Een van hen zal op 21 november in Martiniplaza Groningen tot winnaar worden uitgeroepen.

 

De drie finalisten voor de Groninger Ondernemingsprijs zijn op 2 oktober bekendgemaakt door gedeputeerde en juryvoorzitter Yvonne van Mastrigt. Het gaat om online telecomshop BelSimpel.nl uit Groningen, Bulthuis Truck- en Traileronderdelen uit Groningen en ict-bedrijf Get There uit Leek. Het trio werd verkozen uit acht genomineerden. Een van hen zal op 21 november in Martiniplaza Groningen tot winnaar worden uitgeroepen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Groninger Ondernemingsprijs en de deelnemers op www.ondernemingsprijs.nl. De nominatiebijeenkomst is ook terug te zien op YouTube.