Deel jouw eigen minuut via de 24 uur van Groningen!

De 24 uur van Groningen biedt je de kans om een minuut uit je leven te laten zien. Ga naar www.24uurvangroningen.nl en upload een filmpje van maximaal een minuut lang. Het kan over alles gaan: je werk, iets in je vrije tijd, een mooie plek in Groningen. Zolang het zich maar afspeelt in onze provincie. Als je filmpje is geplaatst maak je kans op een van de tien ballonvaarten die worden verloot.

De 24 uur van Groningen biedt je de kans om een minuut uit je leven te laten zien. Ga naar www.24uurvangroningen.nl en upload een filmpje van maximaal een minuut lang. Het kan over alles gaan: je werk, iets in je vrije tijd, een mooie plek in Groningen. Zolang het zich maar afspeelt in onze provincie. Als je filmpje is geplaatst maak je kans op een van de tien ballonvaarten die worden verloot.

Trots op Groningen

Wij zijn trots op onze provincie en dat willen we laten zien met de 24 uur van Groningen. In iedere minuut van de 24 uur kan iemand een filmpje plaatsen, of het nu overdag of 's nachts is. Als alle minuten gevuld zijn, hebben we een uniek verslag van 24 uur van ons leven in de provincie Groningen.

Zo werkt het

Om je een idee te geven zijn we alvast begonnen. De filmpjes vind je ook terug op www.24uurvangroningen.nl. Hier lees je hoe je het filmpje van jouw eigen minuut kunt insturen. Je vindt er ook filmtips en de voorwaarden om mee te kunnen doen.