Commissaris blikt terug op 2014 in 'het jaar van Max'

'Het jaar van Max 2014' is uit. In dit digitale jaarverslag blikt commissaris van de Koning Max van den Berg terug op de bijzondere gebeurtenissen van afgelopen jaar. Dat gebeurt aan de hand van interactieve animaties, overzichten, foto's en filmpjes. Het jaarverslag biedt een gevarieerde inkijk in de werkzaamheden van een commissaris van de Koning.

'Het jaar van Max 2014' is uit. In dit digitale jaarverslag blikt commissaris van de Koning Max van den Berg terug op de bijzondere gebeurtenissen van afgelopen jaar. Dat gebeurt aan de hand van interactieve animaties, overzichten, foto's en filmpjes. Het jaarverslag biedt een gevarieerde inkijk in de werkzaamheden van een commissaris van de Koning.

Aardbevingsdossier

In 'het jaar van Max 2014' staat onze commissaris uitgebreid stil bij het aardbevingsdossier, waar het afgelopen jaar veel om te doen is geweest. Daarnaast is er aandacht voor de taken die hij voor het Rijk uitvoert, zoals de benoeming van burgemeesters, bezoeken aan gemeenten en de ontvangst van leden van het Koninklijk Huis. Ook het internationale lobbywerk komt aan de orde.

Meekijken met Max

De dagelijkse werkzaamheden van Max van den Berg komen ook voorbij in het weblog 'meekijken met Max', dat iedere week verschijnt.

Het jaarverslag is te vinden op www.hetjaarvanmax.nl en ook te bekijken via een smartphone.