Collectieve inkoopactie Energieloket Groningen van start

Alle Groningers kunnen zich nu inschrijven voor een grootschalige collectieve inkoop van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen via het Energieloket Groningen. Mensen die hun huis willen verduurzamen kunnen zo goedkoper en met gedegen advies aan de slag.

Aantrekkelijk

De provincie Groningen ondersteunt dit initiatief van Energieloket Groningen, 12 Groninger gemeenten en de vereniging SLIM wonen met Energie. De inkoopactie sluit goed aan bij de duurzaamheidsambities van de provincie Groningen. "Als je al na zat te denken over de aanschaf van zonnepalen, een zonneboiler of een warmtepomp, dan is dit het moment om dit tegen een aantrekkelijke prijs en met deskundig advies te doen!", zegt gedeputeerde Nienke Homan.

Vervolg inkoopactie isolatie

De actie is een logisch vervolg op de inkoopactie van vorig jaar, waarbij 500 Groningers isolatie goedkoper inkochten. Naar aanleiding van deze actie waren er veel vragen over zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

Meedoen?

Aanmelden kan vóór 22 juni 2018 via de website van het Energieloket Groningen. De adviseurs van Energieloket Groningen bekijken bij de deelnemers thuis wat de mogelijkheden zijn.