Campagne energiebesparing van start

Mensen die tips willen om deze winter energie te besparen in hun woning, kunnen op zaterdag 3 november 2012 hiervoor terecht in tien vestigingen van GAMMA in Noord-Nederland. De actie is onderdeel van de campagne 'SLIM wonen met energie' die op maandag 29 oktober 2012 van start gegaan is. Op www.slimwonenmetenergie.nl staan praktische tips voor mensen die comfortabel, betaalbaar en energiezuinig willen wonen. Daarnaast zijn er allerlei ludieke acties. Zo wordt er een facebookapp aangeboden en vindt er een burenactie plaats.

 

Mensen die tips willen om deze winter energie te besparen in hun woning, kunnen op zaterdag 3 november 2012 hiervoor terecht in tien vestigingen van GAMMA in Noord-Nederland. De actie is onderdeel van de campagne 'SLIM wonen met energie' die op maandag 29 oktober 2012 van start gegaan is. Op www.slimwonenmetenergie.nl staan praktische tips voor mensen die comfortabel, betaalbaar en energiezuinig willen wonen. Daarnaast zijn er allerlei ludieke acties. Zo wordt er een facebookapp aangeboden en vindt er een burenactie plaats.

SLIM wonen met energie

In Noord-Nederland werkt een groot aantal bedrijven met elkaar samen onder de naam 'SLIM wonen met energie'. In totaal dertien SLIM-aanbieders verspreid over het Noorden helpen mensen met het energiezuinig maken van hun eigen woning. Zij kijken naar de woning en komen met de beste oplossing, passend bij de wensen, de planning en het budget van de woningeigenaar. Resultaat: meer wooncomfort, een lagere energierekening, goed voor het milieu en het onderhoud van de woning.

Kijk voor meer informatie op www.slimwonenmetenergie.nl.