Brug Zuidhorn afgesloten in weekend van 21 september

In het weekend van zaterdag 21 september is de brug in Zuidhorn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan zowel de brug als de rondweg in Zuidhorn. De weg wordt afgesloten tussen de aansluiting met de Industrieweg/Langestraat in Noordhorn en de aansluiting (rotonde) met de N355/N980 in Zuidhorn. De stremming duurt van zaterdag 21 september 6.00 uur tot maandag 23 september 6.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via Niekerk en Sebaldeburen (via de N980 en de N388). Voetgangers en (brom-)fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van de brug.

In het weekend van zaterdag 21 september is de brug in Zuidhorn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan zowel de brug als de rondweg in Zuidhorn. De weg wordt afgesloten tussen de aansluiting met de Industrieweg/Langestraat in Noordhorn en de aansluiting (rotonde) met de N355/N980 in Zuidhorn. De stremming duurt van zaterdag 21 september 6.00 uur tot maandag 23 september 6.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via Niekerk en Sebaldeburen (via de N980 en de N388). Voetgangers en (brom-)fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van de brug.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit noodreparaties aan de slijtlaag van het brugdek. Verder wordt een nieuwe randbescherming langs de rijbaan aangebracht en wordt het bewegingswerk van de brug gesmeerd. Tijdens de werkzaamheden aan de brug worden ook reparaties aan het wegdek van de rondweg van Zuidhorn uitgevoerd.