Beperkte verkeershinder bij N361 naar Lauwersoog

Automobilisten die volgende week naar Lauwersoog rijden moeten rekening houden met beperkte verkeershinder. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 mei vinden werkzaamheden plaats aan de nieuwe rotonde bij de Strandweg. Ook wordt er gewerkt aan de nieuwe rotonde bij de Veerhaven. Die werkzaamheden duren tot en met dinsdag 23 mei. Mensen die met de boot naar Schiermonnikoog willen wordt aangeraden om rekening te houden met enige vertraging.

Verschillende werkzaamheden

Op de provinciale weg N361 bij Lauwersoog worden twee nieuwe rotondes en een kruispunt aangelegd.  Vanaf maandag 15 mei vinden hiervoor veel werkzaamheden plaats op en langs de N361. Tot 23 mei worden de aansluitingen op de rotonde bij de Veerhaven afgewerkt. Hiervoor wordt de rijbaan gedeeltelijk versmald. Het verkeer wordt dan geregeld met verkeerslichten. Automobilisten moeten rekening houden met extra reistijd. De aansluiting van de Strandweg op de rotonde wordt van 15 tot en met 19 mei gestremd. Het verkeer kan dan niet van de Strandweg naar de N361 en omgekeerd. De rest van de Strandweg is wel bereikbaar.  

Stremming N361

Begin juni vinden de afrondende werkzaamheden aan de N361 plaats. Van woensdag 7  tot zaterdag 10 juni is het weggedeelte van de N361 bij Lauwersoog tussen 18.00 uur 's avonds en 06.00 uur 's morgens in zijn geheel gestremd. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken vindt de stemming alleen 's avonds en 's nachts plaats. Overdag is de weg gewoon weer open.

Kijk voor meer informatie op www.n361veilig.nl.