Al bijna 40 nominaties slechtste automobilist Oost-Groningen

Al bijna 40 jongeren zijn genomineerd voor de slechtste bestuurder van Oost-Groningen. De zoektocht naar die automobilisten tussen 18 en 24 jaar bij wie je eigenlijk niet in de auto durft te stappen, loopt nog tot 26 oktober. Nomineren kan via www.slechtstebestuurder.nl. De actie moet jonge bestuurders bewuster maken van hun weggedrag. De slechtste automobilisten krijgen een gratis Trials-rijvaardigheidstraining met slipcursus (ter waarde van 70,- euro) aangeboden.

Al bijna 40 jongeren zijn genomineerd voor de slechtste bestuurder van Oost-Groningen. De zoektocht naar die automobilisten tussen 18 en 24 jaar bij wie je eigenlijk niet in de auto durft te stappen, loopt nog tot 26 oktober. Nomineren kan via www.slechtstebestuurder.nl. De actie moet jonge bestuurders bewuster maken van hun weggedrag. De slechtste automobilisten krijgen een gratis Trials-rijvaardigheidstraining met slipcursus (ter waarde van 70,- euro) aangeboden.

Actie met knipoog

Jonge bestuurders zijn relatief vaak bij ongevallen betrokken. De actie ‘Slechtste Bestuurder van Oost-Groningen’ moet de discussie onder jonge bestuurders over gewenst én ongewenst verkeersgedrag aanzwengelen. Een serieus probleem, waar we nu met een knipoog de aandacht op vestigen.

N366 Veilig

De actie is onderdeel van het project N366 Veilig. In dit project werken provincie, politie en de gemeenten Veendam, Pekela, Stadskanaal en Vlagtwedde samen aan het verbeteren van de verkeersveiligheid op de provinciale weg tussen Veendam en Ter Apel. Naast het herinrichten van de weg en politiecontroles is voorlichting aan weggebruikers een belangrijk onderdeel van het project.