Afscheid Max van den Berg 31 maart in Oosterpoort Groningen

Max van den Berg neemt op donderdag 31 maart officieel afscheid als commissaris van de Koning. Dat gebeurt in de Oosterpoort in Groningen. De afscheidsreceptie begint om 21.00 uur, aansluitend op het programma voor genodigden, in de foyer bij de kleine zaal. De receptie duurt tot 23.00 uur. Er is ruimte voor een beperkt aantal gasten. Aanmelden kan tot 15 maart via afscheidcdk@provinciegroningen.nl.

Max van den Berg neemt op donderdag 31 maart officieel afscheid als commissaris van de Koning. Dat gebeurt in de Oosterpoort in Groningen. De afscheidsreceptie begint om 21.00 uur, aansluitend op het programma voor genodigden, in de foyer bij de kleine zaal. De receptie duurt tot 23.00 uur. Er is ruimte voor een beperkt aantal gasten. Aanmelden kan tot 15 maart via afscheidcdk@provinciegroningen.nl.

Goede doelen

Onze commissaris heeft aangegeven dat hij als cadeau graag een bijdrage ontvangt om twee goede doelen te steunen: de Leprastichting en de stichting FC Groningen in de Maatschappij. Dit zijn twee doelen waar hij zich de afgelopen jaren voor heeft ingezet. Als u aan dit cadeau wilt bijdragen, kunt u geld overmaken naar de provincie Groningen op rekeningnummer NL84 ABNA 0446 045691.

Wie een persoonlijke afscheidsboodschap wil sturen naar Max van den Berg kan dat doen via onze Facebookpagina of via bedanktmax@provinciegroningen.nl.