Aansluiting Ring Noord/Bedumerweg in meivakantie afgesloten

De Bedumerweg in Groningen is tussen 30 april 22.00 uur en 13 mei 22.00 uur bij de aansluiting met de Noordelijke Ringweg afgesloten. Het is dan niet mogelijk om vanaf Noordelijke Ringweg de Bedumerweg in te rijden of via de Bedumerweg de stad uit te rijden. De werkzaamheden hebben te maken met de verdere ontsluiting van de nieuwe rotonde bij Ring Noord/Bedumerweg.

De Bedumerweg in Groningen is tussen 30 april 22.00 uur en 13 mei 22.00 uur bij de aansluiting met de Noordelijke Ringweg afgesloten. Het is dan niet mogelijk om vanaf Noordelijke Ringweg de Bedumerweg in te rijden of via de Bedumerweg de stad uit te rijden. De werkzaamheden hebben te maken met de verdere ontsluiting van de nieuwe rotonde bij Ring Noord/Bedumerweg.

Bedrijven bereikbaar

Bedrijven bij de West-Indische kade en de CuraƧaostraat blijven bereikbaar via de parallelweg en via de Korreweg. Voor fietsers is er een omleiding via de nabijgelegen Soendastraat en Cortinghpoort in beide richtingen.

Verkeersomleiding

Verkeer dat normaal de stad uit wil via de Bedumerweg, krijgt een omleidingsroute via de Eikenlaan naar de Zonnelaan om vervolgens daar de Noordelijke Ringweg op te rijden. Dit geldt in omgekeerde richting voor het verkeer dat normaal via de Noordelijke Ringweg via de Bedumerweg de stad in wil. 

Voor meer informatie over de nieuwe situatie op www.ringgroningen.nl/noordzeebrug.