Aanmelden voor Groninger Ondernemingsprijs kan tot 5 juni

Kent u of hebt u zelf een succesvolle onderneming in de provincie Groningen? Tot en met 5 juni kunnen bedrijven worden ingeschreven voor de Groninger Ondernemingsprijs. De winnaar wordt op 12 november bekendgemaakt, tijdens een feestelijke bijeenkomst in Martiniplaza in Groningen. De Groninger Ondernemingsprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Groningen.

Kent u of hebt u zelf een succesvolle onderneming in de provincie Groningen? Tot en met 5 juni kunnen bedrijven worden ingeschreven voor de Groninger Ondernemingsprijs. De winnaar wordt op 12 november bekendgemaakt, tijdens een feestelijke bijeenkomst in Martiniplaza in Groningen. De Groninger Ondernemingsprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Groningen.

Drie finalisten

Uit alle inzendingen kiest de jury 8 à 10 genomineerden. Na de tweede selectieronde blijven er drie bedrijven over, die doorgaan naar de finale op 12 november. De drie finalisten krijgen een uitgebreide bedrijfsscan aangeboden van de drie hoofdsponsors van de Ondernemingsprijs. De uiteindelijke winnaar ontvangt ook nog een geldbedrag.

XPAR Vision

Vorig jaar won XPAR Vision uit Groningen de prijs, die sinds 1997 jaarlijks uitgereikt wordt. De Groninger Ondernemingsprijs is bedoeld om bedrijven te belonen en zo de economie in de provincie een stimulans te geven.