500.000 euro van Waddenfonds voor vernieuwende projecten

Het Waddenfonds stelt in 2016 in totaal 500.000 euro uit het Budget Lokale Innovaties beschikbaar voor lokale vernieuwende projecten in het Waddengebied. De subsidie is onder andere bestemd voor projecten en evenementen die de leefbaarheid en werkgelegenheid in het Waddengebied verbeteren of de omgeving mooier maken. Belangrijk is dat er sprake is van samenwerking tussen meerdere partijen.

Het Waddenfonds stelt in 2016 in totaal 500.000 euro uit het Budget Lokale Innovaties beschikbaar voor lokale vernieuwende projecten in het Waddengebied. De subsidie is onder andere bestemd voor projecten en evenementen die de leefbaarheid en werkgelegenheid in het Waddengebied verbeteren of de omgeving mooier maken. Belangrijk is dat er sprake is van samenwerking tussen meerdere partijen.

Subsidie aanvragen

Van 20 april tot en met 15 september 2016 kunnen aanvragen voor een subsidie uit het Budget Lokale Innovaties bij het Waddenfonds worden ingediend. De subsidieverzoeken worden behandeld op volgorde van ontvangst. Er zijn subsidies van 5.000,- euro tot maximaal 100.000,- euro beschikbaar. Meer informatie over het indienen van een subsidieaanvraag voor het Budget Lokale Innovaties is te vinden op www.waddenfonds.nl.

Waddenfonds

Het Waddenfonds is opgericht om een duurzame en kwalitatieve impuls te geven aan ecologie en economie van het Waddengebied. Sinds 1 januari 2012 zijn de provincies Noord-Holland, Groningen en Fryslân verantwoordelijk voor het Waddenfonds.