Krimpcongres 'De kracht van verbinding'

Op donderdag 31 oktober 2019 bent u van harte welkom op het Krimpcongres van het ministerie van BZK en de provincie Groningen: 'De kracht van verbinding'

Dit jaar staat het congres in het teken van verbinding. Immers samen houden we onze regio's leefbaar. Daarom gaan we na de plenaire aftrap door een aantal zeer interessante sprekers het prachtige Groningse landschap in; Groningse Krimpregio’s vól bijzondere podia en plekken met praktijkcasussen en inspirerende vergezichten.

Aan u de keuze: u kunt ter plekke de regionale aanpak voor voorzieningen, wonen & energie, zorg, en of onderwijs & arbeidsmarkt etc. ervaren. U wordt geïnspireerd maar ook uw eigen ervaringen zullen een waardevolle aanvulling zijn! Samen aan de slag dus!

Meld u nu aan