Opname webinar 'Wat NOW???'

Op dinsdag 14 april vond een webinar plaats over de Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW). Tijdens dit webinar deed zich een aantal technische problemen voor en zijn de webinars van de provincie Groningen en Ynbusiness noodgedwongen niet live uitgezonden. Samen met onze adviseurs en de experts van Flynth hebben we een opname gemaakt om u te informeren over de NOW-regeling. Deze opname is hieronder terug te zien.

Het webinar werd georganiseerd door de provincie Groningen, Ik Ben Drents OndernemerKennispoort Drenthe en het Friese Ynbusiness, in samenwerking met Flynth accountants & adviseurs.

Hebt u na het zien van deze video nog vragen over de NOW-regeling? Neem dan contact op via s.c.m.buter@provinciegroningen.nl.