Besluiten Wet natuurbescherming Maatschap Braaksma, A. Boekhorst en C.W.E. Boekhorst-Kremer en V.o.f. Roelofsen

Rubriek: Aankondiging
Publicatiedatum: 3 februari 2018
Locatie(s): Westerhornerweg 25
9866TJ Lutejgast
Gemeente Grootegast
Westerhornseweg 17
9988NT Usquert
Gemeente Eemsmond
Noorderweg 10
997PP Zandeweer
Gemeente Eemsmond
Documenten: Definitief Besluit vergunning Wet natuurbescherming Braaksma, Lutjegast  ( PDF PDF-bestand, 3 MB )
Definitief Besluit vergunning Wet natuurbescherming Boekhorst, Usquert  ( PDF PDF-bestand, 6 MB )
Definitief Besluit vergunning Wet natuurbescherming Roelofsen, Zandeweer  ( PDF PDF-bestand, 3 MB )

Wij hebben vergunningen Wet natuurbescherming verleend voor het in werking hebben en wijzigen van de veebedrijven van:

• Maatschap Braaksma, Westerhornerweg 25, 9866 TJ Lutjegast (pluimvee)
  • A. Boekhorst en C.W.E. Boekhorst-Kremer, Westerhornseweg 17, 9988 NT Usquert (melkrundvee)
  • V.o.f. Roelofsen, Noorderweg 10, 9997 PP Zandeweer (pluimvee)

Terinzagelegging

De vergunningen liggen vanaf één dag na bekendmaking, met ingang van 3 februari 2018, zes weken ter inzage.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit gedurende de inzagetermijn bezwaar maken bij Gedeputeerde Staten van Groningen, Commissie rechtbescherming, Postbus 610, 9700 AP Groningen.