Besluiten Wet natuurbescherming C.H. Huisman BV en Maatschap Mestemaker

Jipsingboertangerweg 140a
9551TT Sellingen
Gemeente Westerwolde
Documenten: Definitief Besluit vergunning Wet natuurbescherming Huisman, Finsterwolde  ( PDF PDF-bestand, 1 MB )
Definitief Besluit vergunning Wet natuurbescherming Mestemaker, Sellingen  ( PDF PDF-bestand, 2 MB )

Wij hebben vergunningen Wet natuurbescherming verleend voor het in werking hebben en wijzigen van de veebedrijven van:

• C.H. Huisman BV, locatie: Westbaan 11, 9684 BN, Finsterwolde (varkenshouderij)
  • Maatschap Mestemaker, Jipsingboertangerweg 140a, 9551 TT te Sellingen (melkrundvee)

Bezwaar

De vergunningen liggen vanaf één dag na bekendmaking, met ingang van 3 februari 2018, zes weken ter inzage. Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit, gedurende de inzagetermijn, bezwaar maken bij Gedeputeerde Staten van Groningen, Commissie rechtbescherming, Postbus 610, 9700 AP Groningen.